måndag, augusti 17, 2009

Tottenham - LFC, 2-1

Jag är så förbannad på Benitez just nu. Med hans track record, hur ser man till att få en fiasko-stämplad italienare som tillbringar det första två månaderna i sjukstugan till sommarens stora signing, tillika ersättare för europas kanske bästa mittfältsgeneral utanför Katalonien?

Om Aquilani gör det bra kan Liverpool fortfarande vinna, gör han det mindre än biljant, vilket jag skulle säga är 10% att han kommer göra, är det skeppet seglat. Glen Johnson kommer inte att, likt Arbeloa, plocka bort någon Messi. Carragher hamnar på efterkälken mot en Eto'o, Arshavin eller Drogba. Om det äntligen ska bli någon rafalusion behöver Johnson lära sig försvara, Babel och N'gog behöver bli Henries, Carragher bänkas och Agger och Skrtl spelas ihop samt att Rafa behöver raka av sig sin munkkorg. Han har gått ner i vikt inför säsongen, det är bra. Men skägget måste bort. Och Torres' skador.

Lika dålig som Gerrard var idag, lika gött var det att se honom fucking döda in straffen. "Straight into the top of the roof!"

Liverpool borde haft två idag, men eftersom den första var aningen okonventionell valde domaren att vara en fitta about it. Gott att det var Johnson som kirrade den ändå.

Lucas måste fan äta Wenger-gröt under veckan för att få mig att tro att han hör hemma i LFC. Insua ser bra ut, kanske kan han bli den naturliga stärnan framför Aurelio. Voronin in var gött. Benayoun ser fan mer och mer ut som en stjärna.

Tottenham var starka. Keane var skitbra. Det säger visserligen en del att alla målen gjordes på fasta situationer. Liverpool får åka hem till Melwood och öva öva öva. Vi minns Chelsea i CL ifjol.

Man kan inte tala om goda förluster, men med tanke på omständigheterna har laget en vecka på sig att förbereda bot på förra säsongens akilleshäl, för många kryss på hemmaplan mot lag som spelar för nämnda kryss. Med en god offensiv med Agger, Johnson, Benayoun och G&T får det fan se till att gå.

Kul att se Arsenal mörda Everton. Chelsea och City såg bra ut. United vann som bara United kan (vill).

Inga kommentarer: